Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En Verimli Buluşma

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz gün Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Gökhan tarafından kapıda karşılanan Turan’a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Esra Yüksel de eşlik etti.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz gün Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın daveti üzerine ziyarette bulundu. Başkan Gökhan, kapıda karşıladığı Grup Başkanvekili Turan ile kent problemlerine yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Gökhan ziyaret ile ilgili “Kentimizin yatırımları üzerine verimli bir buluşma gerçekleştirdik” ifadelerini kullanırken önemli buluşma, kent problemlerinin kısa sürede çözüme ulaşması açısından yerel ve genel iktidarın fikir alışverişi yapma imkanı dolayısıyla en verimli buluşma olarak değerlendirildi.

GÖKHAN’DAN AK PARTİ’LİLERE TEŞEKKÜR

Başkan Gökhan, ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından “AK Parti Grup Başkanvekili, Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent Turan, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve Belediye Meclisi Grup Başkanı Esra Yüksel’le kentimizin yatırımları üzerine verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Destekleri ve alakaları için teşekkür ederim” paylaşımında bulundu.

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech