Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Makas: “Aziz Millet Güçlü Devlet”

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketlerinde hayatını kaybedenler için bugün taziye mesajı yayımlarken AK Parti’nin kuruluş yıldönümü sebebiyle tüm parti mensuplarının gününü kutladı.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Batı Karadeniz’i esir alan su baskını ve AK Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla yazılı birer mesaj yayımladı.

Başkan Makas, devletin vatandaşların tüm imkanlarını seferber ederek her daim yanında olduğunu vurguladığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Tüm dünyada olduğu gibi bizler de kadim coğrafyamızda, deprem, yangın ve sel gibi doğal afetleri zaman zaman yaşıyoruz.  Maalesef bu afetler bizlere, hepimizi derinden üzen sonuçlar yaşatabiliyor. Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketleri sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyoruz. Ayrıca maddi ve manevi zarara uğrayan tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi en kalbi duygularımızla iletiyoruz. Hamdolsun devletimiz hiçbir yürek yangınında, vatandaşlarını yalnız bırakmıyor. Diğer doğal afetlerde olduğu gibi, yaşanan bu sel afetinde de yaraları sarmak adına devletimizin tüm organları, maddi manevi bütün imkanları ile seferber olmuş durumdadır. Milletinin sorunları ile hem hal olmayı kendine şiar edinmiş büyük devletimiz ile gurur duyuyoruz. Üzerinde, milletimizin duası olan devletimizi, Rabbim tüm musibet ve afetlerinden korusun inşallah. Aziz Millet, Güçlü Devlet.”

Makas’tan kuruluş yıldönümü mesajı

Başkan Makas, AK Parti’nin kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, partisinin  14 Ağustos 2001’de ülkenin içinde bulunduğu zorluklara karşı bir çözüm yolu, bir çıkış noktası olarak kurulduğunu, kuruluşundan 15 ay sonra tek başına iktidar olarak millet tarafından nasıl bir umut olarak görüldüğünü tüm dünyaya kanıtladığını belirtti.

Makas mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları AK Parti’yi kurarak milletimizle kucaklaşmış ve millete hizmeti esas alarak bu güne kadar yine milletimiz ile hareket etmiştir. Genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de partimiz katıldığı her seçimden 1. Parti olarak çıkmış, AK belediyecilik şehirlerimizi yeniden imar etmiş, halkımızın yerel hizmet noktasındaki tüm şikayetlerini gidermiş ve halkımızın büyük teveccühüne mazhar olmuştur. AK kadrolar, 2023, 2053, 2071 hedeflerimize ilerlediğimiz bu yolda yine ve yeniden hizmet aşkını tazeleyerek milletimizin menfaatleri doğrultusunda üzerine düşen her görevi büyük bir şevk ile yapacak, halka hizmeti hakka hizmet olarak görecek ve ülkemizi lider ülke yapma hedef ve gayesi doğrultusunda Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde bıkmadan, yorulmadan gece gündüz çalışmaya devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, AK kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, Ahirette intikal edenleri rahmet ve şükranla yad ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 20. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, siz kıymetli hemşehrilerimize en kalbi duygularım ile hürmetlerimi sunuyorum.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech