Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Mandıra Filozofu’ndan Ahmet Alp’e Destek Çağrısı

58. Uluslararası Troya Festivali kapsamında dün Halk Bahçesi’nde Çanakkaleliler ile buluşan Yönetmen, Oyuncu ve Senarist Müfit Can Saçıntı, söyleşinin ardından Çanakkale’nin tek SMA’lı bebeği olan Ahmet Alp için kurulan standa gelerek destek çağrısında bulundu.

Senelerce pek çok yapımda emeği geçen, kendi oynayıp yönettiği “Mandıra Filozofu” film serisi ile gönüllerde taht kuran Yönetmen, Oyuncu ve Senarist Müfit Can Saçıntı, Çanakkale’de önceki gün kentlilerle söyleşide buluştu.

Çanakkaleliler’in yoğun ilgi gösterdiği söyleşinin ardından Halk Bahçesi’nde festival kapsamında, Ahmet Alp’e destek amacıyla kurulan el işi eşya standına sürpriz ziyaret gerçekleştirildi. Sevilen oyuncu Müfit Can Saçıntı ile Müzisyen Ateş Arya, söyleşinin ardından katılan herkesle çektirdiği fotoğraf çektirirken SMA konusundaki hassasiyetini Çanakkale’de de gösterdi.

“İKİ YAŞINA BASTIĞINDA ÇOK GEÇ KALMIŞ OLABİLİRİZ”

Stantta gönüllü olarak duranlarla sohbet eden Saçıntı ve Arya, birlikte fotoğraf çektirdi. Saçıntı, fotoğraf çekiminin ardından çok az zamanı kalan Ahmet Alp için destek çağrısında bulundu:

“Ahmet Alp’imiz Çanakkale’ni tek SMA’lı bebeği ve Türkiye’deki birçok SMA’lı bebekten biri… Henüz 20 aylık ve 4 ay zamanı kaldı. Yani tam iki yaşına bastığında çok geç kalmış olabiliriz. Geç kalmamak için hemen bugün şimdi şu an desteklerinizi bekliyoruz.”

Eylem Gözeldere

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech