Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir kez daha gururlandık

Güney illerimizi büyük oranda

Güney illerimizi büyük oranda küle çevirerek yüreğimizi yakan orman ve yerleşim yeri yangınlarına müdahale için Çanakkale Belediyesi’nden de bir ekip çalışmalara katılmıştı. Kente dönen belediye personeline, Başkan Ülgür Gökhan tarafından özverili çalışmaları dolayısıyla hediyeleri takdim edildi. Canla başla çalışan emekçi Ahmet Arslan ve İsmail Dikili, bir kez daha yüce gönüllülük göstererek verilen hediyeyi Çanakkale’nin tek SMA hastası bebeği olan ve zamanı daralan Ahmet Alp bebek için bağışladı.

Günlerdir tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği, yetersiz müdahale nedeniyle ormanlarımızı ve birçok ilde yerleşim yerlerini küle çeviren yangınlara ülkenin dört bir yanından destek yağmıştı. Kente dönen çalışanlar Ahmet Arslan ve İsmail Dikili’yi, Başkan Ülgür Gökhan belediye başkan yardımcıları ile birlikte makamında ağırlarken özverili çalışmalarından dolayı da hediye takdiminde bulundu.

Hediyeleri kabul eden Arslan ve Dikili ise dikkat çeken bir hamle yaparak kentimizin tek SMA’lı bebeği olan Ahmet Alp Güven’in tedavisi için toplanan paraya katkı olarak bağışladı.

GÖKHAN: “BİZİ YENİDEN GURURLANDIRDILAR”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise personellerin yüce gönüllüğünden dolayı bir kez daha gurur duyduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: “Güney illerimizdeki yangın felaketine koşan personellerimiz Ahmet Arslan ve İsmail Dikili, tekrar bir yüce gönüllülük göstererek; kendilerine takdim ettiğimiz hediyeyi SMA’lı Ahmet Alp’imizin tedavisine bağışladı. Bizi yeniden gururlandıran personelimize yürekten teşekkür ederim.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech