Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Haber Merkezi

Haftalık Astroloji

Merhaba sevgili okurlar, 9-15 ağustos haftası,

8 Agustosta gerçekleşen Aslan Yeni ayının ve güneş-sirius kavuşumunun etkilerini yoğun bir şekilde göreceğimiz bir hafta olacak. 171 yılda bir gerçekleşen aslan kapıları (lion gates) nın açıldığı ruhani bir portal olarak nitelendirilen bu sebmol; kolektif açıdan büyük değişimlerin geleceğine, insanlık olarak farklı bir boyuta sıçrama yaşanacağına ve büyük uyanışlara işaret etmektedir.
Bu durum kişisel yaşantılarımızda ise bizleri de değişime mecbur bırakan güçlü etkiler yaşatacaktır.
Belki uzun süredir ertelediğimiz ya da görmezden geldiğimiz olaylarla bizi yüzleştirecek ve sonlandırmamız gerekenleri mutlaka sonlandıracaktır.
Diğer yandan Yeni ay, güneş uranüs karesi etkisinde gerçekleşeceği için marsın da başakta olmasından kaynaklı olarak, Covid-19 mutasyonlarıyla ilgili olumsuz haberler gelmesi de ne yazık ki olası bir durum. Yine dünya genelinde 6 ve üzeri şiddetli depremlerin beklenmesi de söz konusu olabilir.
Çünkü oldukça sert ve güçlü bir Yeni Ay yaşıyoruz.
Etkileri 22 ağustosa kadar yoğun olarak, gölge etkisi ise eylül sonuna kadar devam edecek bu süreçte egolarımızla ilgili sorunlar yaşayabilir, kendimizi merkezde hissetmek isteyebiliriz ama bu yoğun aslan enerjisini pozitif kullanmak için gereksiz çatışmalara girmeden, değişim ve dönüşümü kabullenerek yeni başlangıçlar yapabilir, kendi hedeflerimize daha güçlü bir şekilde yönelebiliriz.

Yazar: spiritheta

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech