Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Görüş alışverişinde bulunduk”

S.S. Çanakkale Esnaf ve

S.S. Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı İbrahim Ejder, 2. Başkan Mustafa Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Kunt, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Geçtiğimiz ay yapılan Genel Kurullarında güven tazeleyen Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ejder ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledim. Özellikle Pandemi döneminde Kooperatif, sağladığı desteklerle çok sayıda esnafa can suyu oldu. Oda olarak ilimiz ekonomisini canlandırmak için üzerimize düşen tüm görev ve işbirliklerine her zaman hazır olduğumuzu kendilerine bir kez daha ilettim. Beraber yapabileceğimiz işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı İbrahim Ejder de Başkan Semizoğlu’na kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech