Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alkan’dan Meclise Yardım Teklifi

Ayvacık İl Genel Meclisi

Ayvacık İl Genel Meclisi Üyesi Şerafettin Alkan, yaptığı yazılı basın açıklaması ile İl Genel Meclisi üyelerine seslenerek her üyenin kendi ilçesinde yardım kampanyası düzenlemesi gerektiğine vurgu yaptı.

İl Genel Meclisi’nin Ağustos ayı toplantılarında, CHP’li Üye Şerafettin Alkan, Manavgat’ta başlayan ve birçok il ve ilçeyi küle çeviren yangın için herkes yardım çağrısında bulundu.

BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR…

Alkan, yardım çağrısında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli İl Genel Meclis Üyesi Arkadaşlarım, Sizlerin de bildiği üzere ülke olarak zor günler geçiriyoruz. Yangınlar nedeniyle bilanço çok ağır yüzlerce binlerce insan evsiz yurtsuz kaldı. Geleceğimiz, ormanlarımız cayır cayır yanıyor. Tüm kolluk kuvvetleri ve yerel yönetimler ellerinden geleni yapıyor. Fakat vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermek herkesin görevidir. Çanakkale İl Genel Meclisi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bir kampanya düzenlenmesinin zorunlu olduğu kanaatindeyim. Her meclis üyemiz kendi bölgesindeki belediye ve kaymakamlıkla iletişime geçip ihtiyaçların temin edilip gerekli yerlere yollanması için işbirliği yapabilir. Bu hususta siyasi görüş ayırt etmeksizin bir olmamızın önemini anlatmama gerek olmadığını düşünüyor ve ümit ediyorum. Bu ormanlar hepimizin, bu vatan hepimizin gelin birlik olalım halkımızın yaralarını saralım. Gelin bir ağaç gibi tek ve hür ama bir orman gibi kardeşçesine yaşayalım. Ayrıca yangında vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı dilerim. Geçmiş olsun.”

Özlem Kavuklu

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech