Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Barosundan Muğla’ya yardım

Muğla’da günlerdir süren yangınlar

Muğla’da günlerdir süren yangınlar canımızdan can almaya devam ediyor. Marmaris’te meydana gelen yangının kontrol altına alındığı geçtiğimiz duyuruldu. Çanakkale Barosu ise yangınlarla ilgili harekete geçti ve yardımlar toplandı. Toplanan yardımlar ise Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Türkiye’nin güneyi, günlerdir yangınlarla sarsılıyor. Manavgat’ta başlayan yangınlardan sonra bölgede birçok yangın çıktı. Eş zamanlı olarak farklı bölgelerde çıkan yangınlar neticesinde tahribat bir hayli büyük oldu. Can kayıplarımızın yaşandığı yangınlarda hayvanlar, ahırlar, evler yandı. Bölgede yaralar derinleşirken, bir taraftan da yardımlar toplanmaya ve bölgeye ulaştırılmaya devam ediyor.

Çanakkale Barosu tarafından yardımlar Muğla’ya gönderildi.

Çanakkale Barosu tarafından, Muğla’ya gönderilen yardımlarla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Muğla ilimizin birçok noktasındaki yangınlar nedeniyle başlattığımız yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımlarla alınan ihtiyaç malzemeleri ile meslektaşlarımız tarafından getirilen eşya ve malzemeler Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ulaştırılmak üzere yola çıkmıştır. Saygılarımızla bilgilerinize sunarız” ifadeleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech