Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞKUR’dan aşı çağrısı

Çalışma ve İş Kurumu

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yetkilileri ‘‘Aşı ol, Güvenle Çalış Çanakkale!’’ kampanyası kapsamında sürdürdüğü ziyaretleri Ezine’de Özsoylar Süt Ürünleri ve Bayramiç’te Tatlan Helva firmaları ile devam etti. Ziyarette yetkililer, hem aşılama çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı hem de güncel işgücü talepleri ile ilgili işveren yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, İl Müdürlüğünde görevli İş ve Meslek Danışmanı Hayrettin Karacan; Özsoylar Süt Ürünleri firma yetkilisi Güray Özsoy ve Tatlan Helva Yönetim Kurulu Üyeleri Bahar Yurt ile bir araya geldi.

Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, tüm Çanakkale işverenleri ve çalışanlarına ‘Aşı Ol, Güvenle Çalış!’ sloganıyla seslendikleri kampanyanın önemini vurguladı ve verdikleri desteklerden ötürü firma yetkililerine teşekkür belgesi takdim etti. Ziyaret esnasında firmaların güncel işgücü talepleri, yeni eleman ihtiyaçları, İŞKUR’un aktif işgücü programları gibi konu başlıkları da görüşülüp karşılıkla mutabakata varıldı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech