Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın girişimciler Ayvacık’ta

TOBB Çanakkale İl Kadın

TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik, Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram’ı makamlarında ziyaret ettiler. Ayvacık İlçesi ziyareti kapsamında S.S Ümmühan Hatun Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, S.S Babakale Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Yukarıköy ve Çamkalabak Köyü’nde halı dokuması yapan kadınlar ile bir araya geldiler

Ziyaretlerde, TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komite Başkanı Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardımcısı Emel Torun, Kurul Üyeleri Atiye Laçin, Ayşe Berna Ergin, Duygu Aktürk, Ebru Çam İlter, Filiz Bahar, Gülçin Semizoğlu, Muradiye Özel Ödül, Genel Sekreter Sema Sandal ve Kadın Girişimciler Kurulu Sorumlusu Selen Kılıç hazır bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili bilgi veren TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek; “Kadın Girişimciler İcra Kurulu olarak İlimizde kadın girişimciliğinin geliştirilmesi ve desteklenmesi için kadın kooperatiflerimize yönelik ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bu ziyaretlerde, Kurul olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmaları İlçelerimizde faaliyet gösteren kadın girişimci ve emekçilerimizle paylaşarak, işbirliği yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kadın kooperatiflerimize, kooperatifçilik faaliyetinin desteklenmesi ve özendirilmesi için Devletimiz tarafından sağlanan destekler hakkında bilgi verdik. Geçmiş yıllarda Ayvacık İlçemizde halı dokumacılığı yapılırken şuan da bitmekte olduğu için köylerimizi ziyaret ederek, daha çok geliştirilmesi adına fikirlerimizi dile getirdik. İlimizin markalaşma potansiyeli bulunan ve katma değer üretebilecek tarımsal ürünlerinin ekonomiye kazandırılması çalışmaları hakkında yürütülen ve yapılabilecek çalışmalar hakkında konuştuk. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odamızın önderliğinde birçok yeni projemizi kadınlarımızla işbirliği yaparak hayata geçireceğimize inanıyoruz” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech