Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞKUR’dan işbirliği atakları

Çalışma ve İş Kurumu

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz ve beraberindeki Çanakkale İŞKUR’da görevli İş ve Meslek Danışmanları Çanakkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyesi olan ve Çanakkale’de aktif olarak faaliyet gösteren Mali Müşavir ve Serbest Muhasebecileri ziyaret ederek yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İŞKUR’un haberine göre; İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, İş ve Meslek Danışmanları Ebru Öztürk, Handan Ersöz, Hayrettin Karacan ve Yasin Yaman; Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Erbil Öztürk, Olgun Oktay, Fatma Tokgöz, Hatice Yavuz, Saim Demirel, Aynur Keklik Arı ve Yalçın Topal’a kendi yerlerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında serbest muhasebeci ve müşavirlerle İŞKUR’un kurum faaliyetleri olarak merkezinde olduğu çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu. Görüşmelerde işgücü talepleri, muhasebeci mükellef listeleri, İŞKUR Portföyleri konuları da ayrıca görüşülürken İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, serbest muhasebeci ve mali müşavirlerin İŞKUR’un en önemli paydaşlarından olduğunu vurguladı ve muhasebecilere kendi yazdığı kitabı hediye etti.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech