Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Herkes için çile

9 günlük bayram tatili öncesinde ve sonrasında yoğun araç kuyrukları yaşanmış, arabalı feribotu kullanabilmek için yurttaşlar saatlerce beklemişlerdi. Aynı kuyruk, bayram sonrasında da, hafta sonu Çanakkale’de devam etti. Neredeyse Golf Aile Çay Bahçesi’ne kadar uzayan kuyruk hem kuyrukta bekleyene hem de kordon boyunu kullanamayan Çanakkaleliye çileye dönüştü.

Çanakkale’de öğle saatlerinde termometreler 36 dereceyi gösterdi. Hissedilen sıcaklık nem ile birlikte 40 dereceyi buldu. Boğucu ve daraltıcı hava durumunun önümüzdeki günlerde de devam edeceği, meteorolojik verilerde gözlendi.

40 dereceyi bulan hava sıcaklığında, hafta sonu uzun araç kuyrukları görüldü. Çanakkale Merkez’de, iskeleden başlayan araç kuyruğu, Piri Reis Caddesi’ne kadar uzandı. Zaman zaman kuyruk dolayısıyla, ara yollarda da sıkışmalar meydana geldi. Çanakkalelinin kordon boyunu, Kayserili Ahmet Paşa Caddesi’ni kullanamadığı, tatilcilerin saatlerce kuyrukta beklediği ve ara yollarında sıkışık olduğu günler devam ediyor.

Tüm bu sıkışıklığa, tatilcilerin park ihtiyacı ve Çanakkale’nin otopark sorunu da eklenince, işler içinden çıkılamaz hale bürünüyor. Çanakkale’de yine yaz günlerde herkes için yaşanan çile devam ediyor.

Tunahan Ünsal

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech