Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başpehlivan Feyzullah Aktürk sözleşmesini yeniledi

Lapseki Belediyesi, Başpehlivan Feyzullah

Lapseki Belediyesi, Başpehlivan Feyzullah Aktürk ile 2024 yılına kadar sözleşmesini yeniledi. İmza Töreni’ne AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan da katıldı.

2019 yılından beri Lapseki Belediyesi’nin lisanslı sporcusu olan Milli Güreşçi Başpehlivan Feyzullah Aktürk, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ile başkanlık makamında sözleşmesini 3 yıl daha uzatan imzayı attı.

Belediye Hizmet Binasında gerçekleştirilen imza törenine AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Antrenör Halil Pulat, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Namık Ergin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, Tümad Madencilik Halkla İlişkiler Müdürü Şaban Kılıçan ve partililer katıldı.

“Önümüzdeki 3 yılda daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum”

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz imza töreninde yaptığı açıklamada, “Spora ve gençlere verdiğimiz desteğe devam ediyoruz. Milli Güreşçimiz, Başpehlivanımız Feyzullah Aktürk ile sözleşmemizi 2024 yılına kadar uzattık. Feyzullah kardeşim yaklaşık 2 yıldır bizimle birlikteydi, çok başarılı bir dönem geçirdik. Önümüzdeki 3 yılda daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda, Feyzullah Aktürk kardeşimizin emeğiyle Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarını Lapseki’ye getireceğiz. Bizi Feyzullah kardeşimizle tanıştıran AK Parti Grup Başkanvekilimiz Bülent Beye çok teşekkür ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olmasını diliyorum.” dedi.

“Bize bu gururu beraberce yaşattı”

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Milli Güreşçi Başpehlivan Feyzullah Aktürk’e hediye takdiminde bulunduktan sonra yaptığı konuşmasında, “Bugün burada olmamızın en kıymetli tarafı Feyzullah’ın, hocalarımızın takım olarak hep beraber yeni dönem sözleşmesini yapmak. Feyzullah kardeşimiz son dönemdeki büyük başarısıyla hem dünya şampiyonasında hem Kırkpınar’da adından güzel bahsettirdi. Bize bu gururu beraberce yaşattı. Herkes Feyzullah hakkında sorular soruyor, mesajlar geliyor. Burada olmamızın en büyük nedeni Feyzullah kardeşimizin yeni dönem sözleşmesini yapmak. Biz Feyzullah kardeşimizin bundan sonraki güreş hayatında spor müsabakalarında kazasız belasız başarı dolu bir ömür niyaz ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ş. Ezgi Tuncel

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech