Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale Markası Suvla’ya 6 Madalya

Çanakkale Ticaret Borsası’nın Üyesi

Çanakkale Ticaret Borsası’nın Üyesi Suvla Şarapları, 6 adet gümüş madalya almaya hak kazandı.

ÇTB’nin haberine göre; Dünyanın en saygın şarap dergilerinden Decanter’ın İngiltere’de düzenlediği World Wine Awards’un 2021 kazananları açıklandı. Türk şaraplarının 1 altın ve 36 gümüş madalya ile döndüğü yarışmadaki altın madalyamızı Urla Şarapçılık’ın 2019 rekolteli Nero d’Avola-Urla Karası kupajı aldı.

“ÇANAKKALE MARKAMIZ İLE GURUR DUYDUK”

Gümüşlerde de 9 madalya alan Kavaklıdere’yi 6 madalya ile Çanakkale Markamız Suvla izledi.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S. Kaya Üzen; “İsmini yarımadanın Kuzey Ege sahilindeki Suvla Koyu’ndan alan Suvla firmamız, Kabatepe bölgesinde deniz manzaralı çam ormanları ile çevrelenmiş, yoğun iyot ve reçine kokuları içindeki 600 dönümlük aile bağları Bozokbağ’da yetişen üzümlerden İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım Uygulamaları ile gelişmiş teknoloji ve doğal yöntemler kullanarak şaraplarını üretmektedir.

Suvla Şarapları Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmamızın ürettiği şarapların dünyanın en saygın şarap dergilerinden Decanter’ın İngiltere’de düzenlediği World Wine Awards gibi seçici bir yarışmada 6 tanesinin gümüş madalya almaya hak kazandığını memnuniyetle öğrendik.

Kalite standartlarından ödün vermediğini ispatlayan firmamız, ilimizin şaraplarının tanıtımı ve yeni pazarlar elde etme olanakları noktasında attığı adım ile kendisini bir kez daha kanıtlamıştır.  Çanakkale Markamız ile gurur duyduk.

Üyemiz Suvla Şarapçılık firması yetkilileri Değerli Selim ve Pınar Ellialtı’yı ve  tüm Suvla ailesini Çanakkale Ticaret Borsası olarak yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech