Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Üzüntü İçerisindeyiz”

Türkiye’yi kahreden orman yangınları

Türkiye’yi kahreden orman yangınları sonrası, AK Parti İl Başkanlığına bağlı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığınca geçmiş olsun mesajı yayınlandı.

Manavgat’tan başlayan ve daha sonrasında 7 İl 16 İlçeye sıçrayan orman yangınlarına müdahaleler hem karadan hem havadan gerçekleştirildi ve birçok yerde kontrol altına alındı. Birkaç yerde ise çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Çevre Başkanı Oğuzhan: “Üzüntü İçerisindeyiz”

Ülke genelinde gerçekleşen yangınlar sonrasında AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çağrı Oğuzhan yaptığı açıklamada geçmiş olsun dilekleri sunarken “ Ormanlar sadece ülkemiz insanlarına değil. Tüm Dünya insanlarının ve canlılarının serveti olmasıyla beraber en önemli yaşam kaynağımız oksijeni dünyada kontrol altına alan bitki örtüsüdür. Bizleri derinden üzen ve birkaç gün önce ülkemizin birçok noktasında eş zamanlı olarak çıkan orman yangınlarıyla ülkemiz devletimiz insanlarımız topyekûn mücadele ediyor. Bizler milli servetlerimiz olan ormanlarımız doğal hayatın ve bu felekten zarar gören halkımızın üzüntülerini paylaşıyoruz.

“Üzerimize düşen görev tedbirleri elden bırakmamak”

Ormanlar yangınlarıyla mücadele kapsamında ülkemizin birçok noktasındaki yangınlara ivedilikle müdahale ediliyor. Bizim üstümüze düşen görev ise ormanlarımızın korunmasında kollanmasında görev almak tedbirleri elden bırakmamak diyerek sözlerimin sonuna gelirken başta Manavgat’ta çıkan orman yangınlarıyla birlikte 8 il 16 ilçeye sıçrayan olay karşısında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yangınlara karşı mücadele eylem planı büyük bir kararlılıkla devam ediyor.

Antalya ilimize bağlı Manavgat ilçesiyle başlayan daha sonra 7 ilde eşzamanlı çıkan yangınlar tekrar söylüyorum hepimizi derinden üzdü. Yangından etkilenen tüm illerimize, tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyorum. “ dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech