Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkin Şahinöz ÇASİAD üyeleriyle buluştu

Türkiye’nin en önemli ekonomistlerinden

Türkiye’nin en önemli ekonomistlerinden Erkin Şahinöz Akademi Kurucusu, Stratejik Yönetim Danışmanı, ABD Merkez Bankası FED Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz ‘ÇASİAD ile Gündem’ toplantısına konuk oldu.

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD), Erkin Şahinöz’ü Çanakkale İş Dünyası ile buluşturdu.

ÇASİAD Üyelerinin yoğun katılımı ile ÇASİAD Hizmet Binasında gerçekleşen toplantı öncesi konuşma yapan ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, üyelerine hoş geldiniz diyerek teşekkür etti. Normalleşme süreciyle birlikte toplantılarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Pandemi sonrasında dünyada artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, yeni trendlere ayak uyduranların ayakta kalacaklarını söyleyen Başaran; “Dijital dünya ve yeni teknolojiler ile ilgili uzman isimlerle buluşmaya devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayıp davetimizi kabul eden Erkin Şahinöz’e, teşekkür ediyorum” dedi.

ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran’ın açılış konuşmasının ardından, Erkin Şahinöz tarafından “Finans Piyasaları, Kriptoparalar ve Blokzincir” konularıyla ilgili sunum gerçekleştirdi.

Kripto paraların blok zinciri konuşuldu

Erkin Şahinöz Akademi Kurucusu, Stratejik Yönetim Danışmanı, ABD Merkez Bankası FED Eski Araştırma Direktörü Erkin Şahinöz  kripto paralara yatırım yapacaklara da tavsiyelerde bulundu. Konuşmasında Kripto paraların blok zinciri hakkında da bilgiler veren Şahinöz, “ Blok zincir çok şahitli bir kayıt defteridir. Bitcoinde 200 bin tane, Ethereum’da 50 bin tane kayıt tutucu var. Bitcoin’in ilk kayıt tarihi 3 Ocak 2009, 10 dakikada bir yeni sayfa ekleniyor. Sayfanın içerisinde o an dünyada olan işlemler var. Sayfa dolunca yeni sayfaya geçiliyor. Defterin tamamı tek bir merkezde değil, herkeste var. Kayıt tutma işinin getirisi de var. Kayıt defteri tutanlar komisyonunu alırlar ve ödüllendirilirler“ diye konuştu.

Şahinöz, kripto para borsasını değerlendirerek, buralardaki güvenlik önlemlerine dair de örnekler verdi. Dünyada Kripto paraların yatırım amaçlı kullandığını ifade eden Şahinöz, “Ticarette kullanım artacak. Önümüzdeki 5 yıl sizi etkilemez. 9 bin kripto para var ve birçoğu gidecek. Burada titiz davranın, bilenlerle yol alın. Çok seçici olun“ şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen sunumun ardından soru cevap kısmına geçildi ve toplantı sona erdi. Toplantıdan oldukça memnun ayrılan ÇASİAD üyeleri, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech