Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelecek Partisi’nin Eceabat İlçe Başkanı: Mert Başarır

Gelecek Partisi Türkiye genelinde

Gelecek Partisi Türkiye genelinde olduğu gibi Çanakkale’de de hızlı bir şekilde teşkilatlanmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce AK Parti Eceabat İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek Gelecek Partisi saflarına katılan ilçenin sevilen esnaflarından Mert Başarır görevine hızlı başladı.

Genel Merkez tarafından ataması yapılan Genç Başkan Mert Başarır tarafından tertip edilen tören ile dün Eceabat belediyesi sosyal tesislerinde yaklaşık 50 kişi Gelecek Partisi’ne katıldı. Daha önce başka partilerde siyaset yapan isimlerden oluşan listede daha önce hiç siyaset yapmamış isimlerde yer alıyor. Eceabat belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen törene Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı/ Kültür ve Turizm Politika İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ, İl Başkanı Yiğit Akkoyun ve partililer katıldı. Törenden önce Eceabat’ta esnaf ziyareti gerçekleştiren heyet belediye sosyal tesislerine kadar esnafların dertlerini dinledi.

“Eceabat’ımızda Gelecek rüzgarını estirmek için yola çıktık”

Törende konuşma yapan Gelecek Partisi Eceabat İlçe Başkanı Mert Başarır atanmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen ilçede çok güzel bir hava yakaladıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi; “Ben uzun yıllar başka partide siyaset yaptım, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldım. Eceabat’ta doğdum, Eceabat’a ekmek veriyorum, Eceabat’tan ekmek yiyorum. Allah nasip ederse bu topraklarda öleceğim. Genel Başkan Yardımcımız Yeşim Karadağ Hanımefendi ve İl Başkanım Yiğit Akkoyun’un daveti ile Gelecek Partisinde siyaset yapmaya karar verdim. Çok araştırdım, çok okudum. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu deyince akla ülkemizde dürüstlük ve samimiyet geliyor, bir dönem ülkemizde başbakanlıkta yapan Genel Başkanımız döneminde ülkemizin ne şartlarda olduğu belli şu an ise ne şartlarda olduğumuz belli. İktidar partisi ülkeyi yönetemeyecek duruma gelmiştir. Biz Eceabat’ımızda Gelecek rüzgarını estirmek için yola çıktık. Allah yolumuzu açık etsin ifadelerini kullandı.

“Eceabat için Mert başkanımıza yetkiyi verdik”

İl Başkanı Yiğit Akkoyun ise yaptığı konuşmada; “Eceabat için Mert başkanımıza yetkiyi verdik. Kendisi ilçede sevilen bir isim, ona güveniyoruz. Başarılı olacağına inancımız tam. 19 yıldır bu milletin iktidar partisi AK partiyi omuzlarında taşıdığını biliyoruz, fakat maalesef pandemi dönemini baz alınca 19 yıldır baktığımız iktidar 15 ay bize bakamadı.” cümlelerini kullandı.

“Bu iktidarın son kullanım tarihi bitmiştir”

Genel Başkan yardımcısı Yeşim Karadağ ise gelinen noktada AK Partinin sorun üretme merkezi haline geldiğini belirterek; “Bu iktidarın son kullanım tarihi bitmiştir, esnaf halinden memnun değil, çiftçi memnun değil, gençler memnun değil, emekli memnun değil. Peki kim memnun? 5’Lİ Çete memnun. Kim memnun? Yap işlet devret modelinin ekmeğini yiyenler memnun. Kim Memnun? 3-5 yerden yönetim kurulu maaşı alanlar memnun. Ama benim vatandaşım hayatından memnun değil. Onlar gidecek biz geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yapılan rozet takım töreninde yaklaşık 50 Kişi Gelecek Partisi saflarına katıldı. Vatandaşlara rozetleri Genel Başkan Yardımcısı Yeşim Karadağ il Başkanı Yiğit Akkoyun ve İl Yöneticileri tarafından takdim edildi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech