Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çan’da “Askıda Fatura” ile Bayram Dayanışması

Çan Belediyesi , bayramda

Çan Belediyesi , bayramda “Kurban Paylaşmaktır” inancıyla örnek bir uygulama başlattı. “Askıda Fatura” uygulaması ile dayanışmayı ve paylaşmayı artırmayı hedefleyen belediye, ilçenin her yerini en ince ayrıntısına kadar düşünerek bayram için hazırladı.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, bu bayram da dayanışmayı ön plana çıkaracak uygulamalarla dikkat çekerken, bayram hazırlıklarını şu ifadelerle anlattı: “Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yardımlaşma ve dayanışma gibi duyguları yoğunlukla yaşıyoruz. Biz de Çan Belediyesi olarak bu duyguların bir gereği ‘Askıda Fatura’ uygulaması ile dayanışmaya, kurban paylarını yerinden alıp aşevimizden ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak paylaşmaya vesile olmaktan mutluyuz.

“VATANDAŞLARIMIZIN ZİYARETLERİNE SUNMAKTAN MUTLUYUZ”

Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız, hayatımızı sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü temeli üzerine inşa ettiğimiz sürece daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum. Çan’da bunun en güzel örneklerini vermekten mutluyuz. Mezarlıklarımızdan, ibadetgahlarımıza, pazarlarımızdan terminalimize her yerde bu güzel güne hazırlanmış olmanın huzuru içindeyiz. Kabirlerimizle birlikte, Çan’da yeni hizmete açtığımız Çanlı Gaziler, Şehitler ve Türk Devletleri Anıtı’mızı da vatandaşlarımızın ziyaretlerine sunmaktan mutluyuz.

“TEDBİRİ ELDEN BIRAKMADAN…”

Çanlı hemşerilerimizin Covid-19 pandemisine karşı bayram süresince, toplum içinde kurban kesiminde, camide, alışverişte tedbiri elden bırakmadan temizlik, maske ve mesafe kurallarına hassasiyetle uyması dileğimizdir. Çan Belediyesi bu bayramda da tüm gücüyle vatandaşımızın hizmetinde olmayı sürdürecektir.

Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde kucaklaşarak yaşandığı bayramlara kavuşmak dileğiyle, mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, bayramın Çan’ımıza, Çanakkale’mize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış ve esenlikler getirmesini temenni ederim.”

Öte yandan Başkan Öz, Bayram günü eşi ile birlikte mezarlık ziyaretinde bulunanları mezarlık girişinde karşılayarak bayramlarını kutladı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech