Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

Resti gördü!

Türkiye Futbol Federasyonu, Rest çeken Kulüpler Birliğine. Resti gördüğünü açıkladı. Yani, reste, rest. Yabancı sayısı artmayacak. Yine sahada 8 kişi olacak, diye noktayı koydu. Kulüpler bu konuda niye ısrarlı,anlamak mümkün değil?.Milli takımı gördünüz.Türkiye’de oynayan üç futbolcu vardı takımda.Farkındaysanız,sayı yıllardır git,gide azalıyor.Bu yabancı hastalığı kulüpleri batırdı. Üstelik Avrupa’dan, emekliliği gelmiş sporcular alınıyor. Yaşları. hepsinin de 30 un üzerinde. Anlayacağınız, Türkiye, yabancı futbolcular için cennet. Alıyorlar milyonlarca Euro’ları. Yan gelip yatıyorlar. Bir de rakip takamı kıskandırmak için yapılanlar var. Mesela Falcao. Galatasaray’ın Albayrağı, bin, bir pozla getirdi. Adam sakatlıktan kurtulamadı. Adamların elinde kaldı. Atamıyorlar. Satamıyorlar. Yıllardır eleştirdiğimiz Federasyon, nihayet aklı başında, doğru bir iş yaptı. Tehdide boyun eğmedi. Ne demek. Maçlara çıkmayız? Derdiniz, üzüm yemek mi? Bağcı dövmek mi? Türk futbolu, beceriksiz yöneticilerin elinde kalmış. Ya muktedir olmayanlara ne demeli? Galatasaray Yunanistan’a Özel maç yapmaya gidiyor. Her türlü prosedür tamam.  Ama.kuyruk acısı olan Yunanlalar,zorluk çıkartıyorlar.. Bundan sonra ise,durum vahim.Yıllarca Kulüp yöneticiliği,Genel kaptanlık yaptık.Müsabakaya giden takımın başında,yetkili bir yönetici olur.Kararları da o verir.Ama cim bom da öyle olmamış.Sahte imparator,”Hadinin geri dönüyoruz” demiş.Sonra da açıklama yapmış.Yahu bu takımın başında yönetici yok mu?.Kararı onun vermesi ve onun açıklaması gerekmez mi?.Hal böyle iken.,futbol nasıl düzelirin hesabını yapıyoruz.

                                Gülmece

Arkadaşlarla kiralık ev ararken komisyoncu küçücük eve anormal bir rakam söyleyince “ Off, neden kirası bu kadar yüksek?..” diye sordum,“ Kuğulu Park’a ve Bulvara bakıyor..” cevabını verdi adam,

“ Pekii..” diye atıldı arkadaşım, “ Perdeleri hiç açmayacağımıza söz versek inerler mi****İlkokula başladığı ilk gün küçük Temel bir karış surat eve gelmiş, “Okulu yönetenlerin hepsi dolandırıcı” diye isyanda. “Aman oğlum nereden çıkardın onu?” diye atılmış annesi, “Sınıfımızın kapısında ‘1. Sınıf ’ yazıyor.. ” diye başlamış küçük Temel, “İçeriye gir , vallahi her yer tahta..! ”**** 100 yaşında bir kadına sormuşlar “Bu yaşa gelmenin güzel bir tarafı var mı? ” diye, “Var tabii” demiş yaşlı kadın, “Ebeveyn ve arkadaş baskısı kalmıyor..!Sağlıcakla kalınız.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech