Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Belediye’den Ahmet Alp’e destek etkinliği

Çanakkale Belediyesi tarafından çarşamba akşamı saat 20.00 ile 00.00 arasında Çağlar Kaynak Basketbol Sahası’nda sanat ve spor etkinlikleri düzenlenerek SMA Tip 1 hastası Ahmet Alp Bebek için destek çağrısında bulunuldu.

Etkinlik JARGON Grubu’nun Konseri ile başladı. Konserin ardından Belediye Başkan Vekili Süleyman Canpolat bir konuşma yaparak 16 aydır yoğun bakımda olan Ahmet Alp Bebeğin zorlu mücadelesine vurgu yaptı.

Canpolat konuşmasına şu şekilde devam etti; “Şu anda bir miktar para toplandı. Bu para ve kaynaklarımız gün geçtikçe artıyor. Amacımız sizlerin de Çanakkale’nin de desteği ile bu rakamı daha yükseğe çıkarmak. Bir ailenin, köyün, kasabanın altından kalkabileceği bir rakam tabi ki değil. Bu tür organizasyonları Türkiye’de bir çok şehir yapıyor. Çok iyi örneklerini gördük. Bizler de umutluyuz. Bizler de gönül rahatlığı ve huzura kavuşmak için bu tür faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan uzun süreden beri bu faaliyete öncülük etti. Belediye çalışanları, Belediye Meclisi Üyeleri hatta başkanımızın teşviki ve uyarısıyla birçok kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarına mektuplar yazılarak bir bilinç sağlama çalışması yapıldı.

“Bir canın kurtarılmasının her şeyden daha değerli”

Bu Kurban Bayramı Arifesinde bir canın kurtarılmasının her şeyden daha değerli ve sevap olması bilinciyle katkıda henüz bulunamayan hemşerilerimizin bilgilendirilmesi bizim açımızdan çok büyük önem arz etmektedir.

Katılımınız için teşekkür eder, herkese iyi bayramlar diler ama öncelikle sağlıklar temenni ederim.” dedi.

Başkan Vekili Canpolat’ın konuşmasının ardından Belediyespor’un Jimlastik gösterisi katılımcılarla buluştu. Etkinlik Boğazgücü Engelliler Basketbol Takımı’nın gösteri maçı ile devam etti. Basketbol İl Temsilciliği gösteri maçıyla ile son buldu.

Özlem Kavuklu

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech