Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘‘Mesleğim Var, Geleceğim Elimde!’’

İŞKUR yetkilileri, “GELECEĞİM MESLEĞİMLE

İŞKUR yetkilileri, “GELECEĞİM MESLEĞİMLE ELİMDE” sloganı doğrultusunda stajyerlerin mesleki bilgi aldıkları işyerlerini ziyarete başladı.

İŞKUR Çanakkale İl Müdürlüğü’nün haberine göre; geçtiğimiz günlerde Karahallılar Çanakkale Otomotiv San. Ve Tic. A.Ş. firmasına misafir olan Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Gençay ve İŞKUR İl Müdür Vekili Mehmet Uğur Yavuz, meslek eğitimi gören gençleri iş başında gözlemleyerek, firma yetkilileriyle staj programlarının işleyişi, gençlerin kariyerlerine ve sektöre katkıları konularında istişarelerde bulundu.

YAVUZ: “MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMLİ BİR YERİ VAR”

İŞKUR İl Müdür Vekili Mehmet Uğur Yavuz, ziyarette yaptığı konuşmasında: “Eğitim sistemimiz içerisinde mesleki eğitimin çok önemli bir yeri var. İŞKUR olarak mesleki eğitimin hak ettiği yeri bulması, gençlerimizin meslek ve beceri sahibi olmaları için gayret gösteriyoruz. Meslek eğitim merkezlerinin meslek lisesi diploması veriyor olması gençlerimizin işletmelerde meslek stajlarını tamamlarken eğitim olarak yaşıtlarından geri düşmelerini de engelliyor. Katkı veren tüm paydaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

 İŞKUR’DAN KUAFÖRLERE ZİYARET

“GELECEĞİM MESLEĞİMLE ELİMDE” sloganı doğrultusunda gerçekleştirdikleri ziyaretlerine, İlgi Erkek Kuaförü ve Mossi Kuaför ile devam etti. Mesleki Eğitim Merkezi yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde meslek eğitimi gören öğrenciler özelinde staj programlarının işleyişi, gençlerin kariyerlerine ve sektöre katkıları konuları görüşüldü.

Ziyaretlerde ayrıca firma yetkililerine mesleki eğitime vermiş oldukları katkılar nedeniyle bir teşekkür mektubu takdim edildi.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech