Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’li Gençler “Cemre” Çalışmasında

AK Parti’nin gençlere yönelik

AK Parti’nin gençlere yönelik çevre projesi ‘Cemre’nin saha çalışması, önceki gün Çanakkale’de başladı. 

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından gençlere yönelik hazırlanan “Cemre” adlı çevre projesinin saha çalışması, Çanakkale’ de başladı.

Çevre dair sosyal sorumluk projesi kapsamında 81 ilde gerçekleştirilen cemre etkinliği Çanakkake de de AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte Çevre Birim Başkanlığı koordinesinde gerçekleşti.

Çanakkale’nin sahil ve kıyı şeridinde yapılan temizlik çalışmasında AK Parti Çevre Birim Başkanı Çağrı Oğuzhan beraberindeki heyet ve gençler temizlik çalışması gerçekleştirdi.

DOĞA VE ÇEVRE HEPİMİZİN 

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı bünyesinde yer alan Çevre Birim Başkanlığı başkanlığını yürüten Çağrı Oğuzhan gençlerle gerçekleştirdiği etkinlik sonrasında doğaya saygılı olunması konusunda sözlerine yer verirken şu ifadelerde bulundu.

Oğuzhan, “Karşımızda hızla gelen bir tehlike var, iklim değişikliği. İklim değişikliğiyle mücadele ve uyum, birlikte yürütülmeyi gerektiren çok önemli bir çabayı gerektiriyor. Dolayısıyla bizler de AK Parti olarak özellikle ilkim değişikliğiyle mücadele ve uyum kapsamında oluşturulacak yeni politikaları çok önemsiyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech