Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TDD  Go-For Tam Üyesi!

Topluma Destek Derneği (TDD),

Topluma Destek Derneği (TDD), Ankara’da gerçekleştirilen Gençlik Örgütleri Formu (Go-For) genel kurul toplantısına katıldı.

Türkiye’nin her şehrindeki sivil toplum kuruluşlarından ve gençlik örgütlerinden 18-30 yaş arası gençler bu toplantıda bir araya geldi. Tam üyelik için her örgütten bir temsilcinin görev aldığı genel kurul toplantısında Çanakkale’den de Topluma Destek Derneği, gözlemci üye olarak katılım sergiledi. Go-For’a tam üye olabilmek için sunum gerçekleştirdi.

Dernek temsilcisi Pelin Sezer, “Türkiye’deki çoğu gençlik örgütünden insanlarla bir arada bulunup projelerimizden ve derneğimizden bahsedebilmek, farkındalık seviyesi yüksek insanlarla bir arada bulunabilmek; beni ‘dünyayı daha güzel bir yer yapabileceğimiz’ inancı konusunda motive etti. Hak, çevre, toplumsal cinsiyet eşitliği ve özgürlüğü gibi birçok farklı konuda çalışma yapan örgütlerin amaçlarını ve projelerini dinleme imkânı buldum. Aynı zamanda kendi derneğimizi bu platformda temsil etmek, projelerimizden bahsetmek benim için ayrı bir gururdu. Bu güzel tecrübe için teşekkür ederim.” dedi.

Genel oylamalar sonrası Topluma Destek Derneği, Gençlik Örgütleri Formu’nda tam üyelik ve oy hakkı kazandı.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech