Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Masmavi Çanakkale!

Koronavirüse karşı aşılanma oranında

Koronavirüse karşı aşılanma oranında her zaman ilk dörtte yer alan, aşı bilinci açısından örnek olan ilimiz nihayet mavi rengi de gördü.
Sarı ve turuncu ile başlayıp kırmızı ile yoluna Covid-19 macerasına devam eden Çanakkale, yüksek aşılanma oranı ile sonunda mavi rengi de gördü. Geçen hafta manşetten duyurduğumuz aşılamada ikinci olduğumuz gerçeği, bugün meyvelerini vermeye başladı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece sosyal medyasından yaptığı paylaşımda Kırklareli ve Çanakkale’nin aşılanma oranından dolayı renginin maviye döndüğünü kaydetti.
İki ilin artık hep mavi olduğunu belirten Bakan Koca, “Tebrikler Çanakkale. Yüksek aşı oranıyla rengin artık hep Mavi.” ifadelerini kullandı.

DENİZİ GİBİ MAVİ
Masmavi Çanakkale’miz tarihi öneminin yanında doğası, masmavi denizleri ile de huzur veren bir şehirken tüm dünyanın savaştığı Koronavirüs ile mücadelede de her zaman bir adım önde, örnek bir il oldu.
Bu yıl her zamankinden fazla ziyaret edilen ve her gün binlerce insanın konakladığı veya geçiş yaptığı Çanakkale’nin yüksek aşı konusundaki hassasiyeti sorumluluk örneği olarak görüldü.
Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech