Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Uğurlar Olsun Er Meydanın Yiğitlerine”

Çan Belediyesi Güreş Kulübü

Çan Belediyesi Güreş Kulübü 660. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri için yola çıkmadan önce Çan sokaklarında davul zurna ve Güreş Kulübüne özel tahsis edilen Araç ile kortej gerçekleştirildi. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz yaptığı açıklamada “Uğurlar Olsun Er Meydanın Yiğitlerine” dedi.

Çan sokaklarında da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Güreşçiler, kortej ve dua sonrası Çan Belediyesi tarafından özel hazırlanan otobüs ile Edirne’ye yola çıktılar.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz konu ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu; “İlçe Kaymakamımız Mustafa GÜRDAL, STK Başkanlarımız, siyasi parti temsilcileri, Güreş Ağalarımız ve vatandaşlarımız birlikteliğinde ilçemiz sokaklarında kortej yürüyüşü gerçekleştirdik. Çan Belediyesi Güreş Kulübü Takımı’na tahsis ettiğimiz araç ile ata sporunun bekçileri pehlivanlarımıza değer veriyoruz. 660. Tarihi Kırkpınar Güreşleri Er Meydanında mücadele edecek yiğitlerimizi dualar ile yolcu ederken pehlivanlarımıza olan inancımız sonsuzdur. Uğurlar Olsun Er Meydanın Yiğitlerine.”

Özlem Kavuklu

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech