Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kültür ve Sanat Meclisi Seçimi yapıldı

Kent Konseyi Kültür ve

Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi Seçimli Genel Kurul toplantısı, geçtiğimiz gün Çanakkale Belediye Çalışanları Eğitim Sosyal Tesis ve Rekreasyon Alanı Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

Kent Konseyi’nden gelen habere göre; Kültür ve Sanatla ilgili kurum-kuruluş, vakıf, dernek, atölye ve ilgililerin katılımıyla gerçekleşen seçimli genel kurul toplantısı, Çanakkale Belediye Çalışanları Eğitim Sosyal Tesis ve Rekreasyon Alanı Bahçesi’nde saat 17:00’de gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıda yıl boyunca gerçekleşen faaliyetlerden bahsedildi. Kültür ve Sanat Meclisi eş başkanı Tuğçe Özçelik meclisin faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Genel Kurul’da Seçim Divan Heyeti; Rıdvan Yüce, Sevinç Başaran ve Ayşenur Kahraman Ceylan’ın katılımıyla ile birlikte gerçekleşti.

Genel Kurul’da adayların belirlenmesi ve kendilerini tanıtmasının ardından seçime geçildi. Yapılan oylama sonucu Kültür ve Sanat Meclisi Yürütme Kurulu’nun Esra Yurttut, Gül Yurun Mavinil, Deniz Kürşad, Asude Bayram, Ayşenur Kahraman Ceylan, Tuğçe Özçelik, Ahsen Başol seçildi.

Yürütme Kurulu ilk toplantısında görev dağılımını yaparak Kültür ve Sanat Meclisi eş başkanlığı için ilk dönem Gül Yurun Mavinil ikinci dönem Asude Bayram olarak belirlendi.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech