Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İpek adayım dedi

28 Temmuz tarihinde gerçekleşecek

28 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan Gökçeada Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul’unda gerçekleşecek olan seçimde, Ercan İpek adayım dedi. İpek, sosyal medya hesabından adaylık açıklamasında bulundu.

Gökçeada Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimli genel kurulu 28 Temmuz’da gerçekleşecek. Gökçeada Belediyesi’nin İYİ Parti’li Belediye Meclis Üyesi Ercan İpek, seçim öncesinde yapmış olduğu paylaşım ile aday olduğunu duyurdu.

İpek yapmış olduğu paylaşımda, “1975 yılında Gökçeada’ya gelerek esnaflığa başlayan bir ailenin çocuğu olarak, hayatım çocukluğumdan itibaren esnafların arasında ve esnaflık yaparak geçti. Adamızda birçok sivil toplum kuruluşları dernekler ve kooperatiflerde görev yapmış bir meslektaşınız olarak

28 Temmuz Tarihinde yapılacak olan Gökçeada Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde haklarınızı savunarak Tecrübe ve Deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Kooperatifimize yeni bir sinerji ve vizyon kazandırmak için Başkan adaylığımı açıklıyor, tüm meslektaşlarımdan desteklerini bekliyorum” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech