Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Donanımlarımızı hazır halde tutmalıyız”

Havaların ısınmaya başlaması ile

Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte, Çanakkale bölgesinde yangın riski de üst seviyelere çıktı. Orman Bölge Müdürlüğü geçtiğimiz gün 2021 yılı program ve gerçekleşmelerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, “Teknik ve idari donanımlarımızı hazır halde tutmalıyız” dedi.

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, geçtiğimiz gün kritik bir toplantıya imza atıldı. Toplantı, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci başkanlığında gerçekleşirken, şube müdürleri ve işletme müdürleri de toplantıda yer aldılar.

Orman Bölge Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından, düzenlenen toplantı ile ilgili yapılan bilgilendirmede, “Bölge Müdürümüz Enver Demirci Başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İşletme Müdürlerinin katılımı ile 2021 Yılı Program ve Gerçekleşmelerinin, değerlendirildiği toplantı Çanakkale İl Özel İdaresi salonunda yapıldı.

Bölge Müdürümüz, İşletme Sunumlarında yer alan gerçekleşmelerin Eylül ayı sonu itibarıyla tamamlanmasını gerektiğini vurguladı. Orman yangınları açısından hassas döneme girdiğimizi, ormanlarımızın yangınlara karşı korunması, yangınların büyümeden kontrol altına alınabilmesi, yangınlara karşı en etkili bir şekilde müdahale edilmesi için gerekli teknik ve idari donanımlarımızı hazır halde tutmalıyız dedi” ifadeleri yer aldı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech