Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bütün İYİ Parti sahadaydı

İYİ Parti Çanakkale İl

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı ve tüm İlçe Belde Teşkilatları dün hep birlikte kendi bölgelerinde sahaya indi.

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı ve tüm İlçe Belde Teşkilatları bugün hep birlikte kendi bölgelerinde sahaya indi sürekli halkla temas halinde olan İl İlçe ve Belde teşkilatları adım adım basmadık yer bırakmadı sokak sokak halkı ve esnafı dinledi en üst mercilere iletmek üzere gerekli notları aldı.

Başkan Yıldızlar, yaptığı açıklamada bugün Tüm Çanakkale Teşkilatları olarak eş zamanlı sahaya indik. Halkımızla bir araya geliyoruz, esnaflarımızı ziyaret ederek, onları dinlemeye devam ediyoruz. Esnaflarımız halen büyük sıkıntıda olduklarını söylüyor. Birçoğu gereken desteği alamadığını ve kirasını dahi vermekte oldukça güçlük çektiğini belirtiyor. Özellikle sigorta primleri, kredi borçları, personel sigortası konularında devletin hiçbir destekte bulunmadığını bu zor dönemlerinde dahi vergi ödediklerini belirtiyorlar.

İktidar her zaman esnafın yanında olduğunu belirtiyor ama sahada gerçek çok başka verdiklerini söyledikleri destek son derece komik rakamlar üstelik. Bunu da herkes alamıyor. Esnaflarımız bunu söylüyor ve sıkıntıları çok büyük.  Birçok esnaf borcunu ödeyemedi, kredisini ödeyemedi, kirasını veremedi. Bu gerçekler ortada dururken nasıl sahip çıktık dersiniz bu esnafa? Genel Başkanımız ve Biz Teşkilatlar olarak sürekli esnafımızla halkımızla beraberiz. İktidar ise maalesef halktan ve gerçeklerden kopuk bir politika sürdürmeye devam ediyor.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech