Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Çalışanları için Seramik Atölyesi

Çanakkale Seramik Müzesi tarafından

Çanakkale Seramik Müzesi tarafından 06-29 Temmuz 2021 tarihleri arasında Sağlık Çalışanları İçin Seramik Atölyesi düzenleniyor. ”Bazı Kahramanların Beyaz Önlükleri Vardır” sloganıyla oluşturulan atölye çalışmasıyla pandemi sürecinde canla başla çalışarak hizmet veren sağlık çalışanlarının seramik sanatıyla uygulamalı olarak tanışması, sanatsal bir üretimin içinde olmaları amaçlanıyor.

Konu ile ilgili olarak Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; Eğitim ve uygulama süreçleri seramik eğitmenleri tarafından verilecek atölye, Çanakkale Seramik Müzesi bahçesinde gerçekleşecektir. Katılımcıların öncelikle seramik çamuruyla ve elle şekillendirme teknikleriyle tanışarak temel üç boyutlu formları oluşturma konusunda pratik yapmaları sağlanacaktır. Çanakkale merkezde yaşayan sağlık çalışanlarının ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği atölyenin seramik malzemeleri Çanakkale Belediyesi tarafından temin edilecektir.

Başvuru için katılım formunun www.canakkaleseramikmuzesi.org adresinden indirilerek, e-posta olarak canakkaleseramikmuzesi@gmail.com adresine gönderilmesi ya da Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi Cevatpaşa Mahallesi Kaya Sokak No:31-33 Merkez – Çanakkale adresine elden ulaştırılması gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 01 Temmuz 2021 Perşembe Saat 17.00 olup ilgilenenler katılım, atölye programı ve ayrıntılı bilgi için; www.canakkaleseramikmuzesi.org adresini ziyaret edebilir.” ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech