Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den AK Parti’ye toplu geçiş iddiası

İl Genel Meclisi’nde AK

İl Genel Meclisi’nde AK Parti saflarına katılarak kentin siyasi gündemine oturan Meclis Başkanı Nejat Önder’in ardından kısa zamanda CHP’den toplu istifa hareketi olacağı iddia ediliyor.

Eski Dönem Başbakanı, 28. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve AK Parti’nin üçüncü Genel Başkanı olan şu anda AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Binali Yıldırım, yarın bir dizi programa katılmak üzere Çanakkale’ye geliyor. Yıldırım’ın gelmesiyle kent siyaseti yeniden hareketleneceğe benziyor.

Bir süredir siyasi camiada AK Parti’ye geçirmek üzere CHP’ye çoklu üye kayıtları planlandığı ileri sürülüyordu. AK Parti’nin etkin isimlerinden birinin kente gelmesiyle, yeni üyelerle birlikte sürekli aranan ve iş vaadi verilen mevcut üyelerin bazılarının istifa edeceği ve Önder’in izinde AK Parti saflarına geçeceği iddia ediliyordu.

Yıldırım’ın yarınki Çanakkale ziyaretinde, yüzlerce CHP’li üyenin AK Parti’ye katılacağı iddia edildi. Nejat Önder’in CHP’de siyaset yaptığı dönemde birlikte hareket ettiği üyelerin ve eski parti yöneticilerinin istifa edeceği ileri sürüldü.

Öte yandan zaman zaman üye sıfırlaması fikrini ortaya atan CHP’liler ise böyle bir geçişi partinin rahatlaması ve arınması olarak nitelendirdi.

Eylem Gözeldere

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech