Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıdvan Uz: “Provokatif çalışmalar bir kenara bırakılmalı”

İyi Parti Genel İdareler

İyi Parti Genel İdareler Kurulu Üyesi, Kurucular Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, ziyaretlerine Çanakkale’de partilileriyle birlikte devam etti. “Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamını getirdim” diyerek ziyaretlerini sürdüren Uz, “Provokatif ve seçime yönelik çalışmalar bir kenara bırakılıp ve halkın gerçek gündemi olan ekonominin masaya yatırılması gerekiyor” dedi.

İyi Parti Genel İdareler Kurulu Üyesi, Kurucular Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, İyi Parti’nin düzenlediği esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Sene başından itibaren devam eden esnafla bir araya gelme çalışmaları kapsamında İyi Partili Uz, Çanakkale’deydi. Ziyaretler, İnönü Caddesi’nde başlarken, ziyarete Çanakkale Belediye Meclisi İyi Parti Grubu Üyeleri Ahmet Uslu, Burak Kunt, Didem Güner ve partililer de katıldı.

Uz, ziyaretler ile ilgili, “Çocuğuna kıyafet alamadığı için hayatına son veren aileler var. Dolayısıyla, ‘Ocu, bucu’ provokatif ve seçime yönelik çalışmalar bir kenara bırakılıp ve halkın gerçek gündemi olan ekonominin masaya yatırılması gerekiyor. Büyük iş insanlarının vergileri ortadan kaldırılırken, bizim vergilerimiz neden ötelenmiyor, neden kaldırılmıyor? İnsanımız, ‘Saray’da 5 maaş alan bürokratlar varken bize neden el uzatılmıyor?’ sorusunu soruyorlar. Bu soruların cevapları da inanıyoruz ki sandıkta verilecektir.

Amacımız, insanımızın, esnafımızın, milletimizin gerçek derdini, ülkenin gündemi haline getirebilmek. Bu bağlamda son 10 gündür Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ile Zonguldak, Karabük, Hatay, Adana ve İstanbul ziyaretlerinde bulunduk. Ziyaretler kapsamında da Ocak ayından itibaren esnafları ziyaret ediyoruz. Genel Başkanımız ile birlikte 140’tan fazla noktayı ziyaret ettik ve halkımızın sorunlarını sıkıntılarını dinledik. Bu hafta 5’inci hafta Çanakkale’de de partililerimizle birlikte esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Ziyaretlerimize Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımız da dahil oluyor ve onlar da yerel konuları Belediye Meclisinde gündeme getirmeye çalışıyorlar. İyi Parti olarak, ziyaretlerimiz kapsamında vatandaşlarımızla bir araya gelerek, oylarının ve kendilerinin değerli olduğunu hatırlatmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda söylüyoruz ki, ‘Diğer partiler de bunu yapmalı ve iktidar partisi de vatandaşımıza yüzünü dönmeli’. Gerçek gündem ekonomik sıkıntı, gerçek gündem ekonomik sıkıntı ve gerçek gündem yönetilemeyen pandemi.

. Çanakkale’de kiralar, 5 binden başlayarak 15 bin liralara kadar çıkıyor. 6-8 ay kapalı kalan bir esnafa 500 lira destek verildiğinde bu durum, sıkıntıları gerçek anlamda gidermiyor. Esnaf, ödeyemediği elektrik faturalarından, ödeyemediği kiralarından dertli. Esnaf, kendi yanında çalışan sigortalısını çıkartmamak için direnirken, iktidarın 30-40 yıldır esnaflık yapan insanlara yardım etmemesi hepimizin kanayan yarası olmuştur. Esnaf, ’30 yılda bir devlete işimiz düştü ama devlet yanımızda yok’ diyor. Çanakkale’de bu tarihe kadar boş dükkan bulmak oldukça zordu ama 2 sokak gezdiğiniz zaman karşınıza 5-6 tane boş dükkan çıkacaktır. İnsanlar artık maddi ve manevi açıdan oldukça bunalmış durumda, insanlar artık intiharın eşiğine geldi. Her geçen gün bir intihar haberi ile karşılaşıyoruz. Çocuğuna kıyafet alamadığı için hayatına son veren aileler var. Dolayısıyla, ‘Ocu, bucu’ provokatif ve seçime yönelik çalışmalar bir kenara bırakılıp ve halkın gerçek gündemi olan ekonominin masaya yatırılması gerekiyor. Büyük iş insanlarının vergileri ortadan kaldırılırken, bizim vergilerimiz neden ötelenmiyor, neden kaldırılmıyor? İnsanımız, ‘Saray’da 5 maaş alan bürokratlar varken bize neden el uzatılmıyor?’ sorusunu soruyorlar. Bu soruların cevapları da inanıyoruz ki sandıkta verilecektir” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech