Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lapseki’de gövde gösterisi

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin, geçtiğimiz gün Lapseki’de adeta gövde gösterisi yaptılar. İlçede saha çalışması yapılırken, Adatepe Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelindi. Sonrasında ise AK Parti Gençlik Kolları ile buluşuldu. İskenderoğlu ve Ergin, Lapseki’de bir anlamda dinlemedik vatandaş bırakmadılar.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu geçtiğimiz gün Lapseki’de idi. Lapseki’de İskenderoğlu’nu İlçe Başkanı Namık Ergin karşıladı. İskenderoğlu ve Ergin’in ilk durağı Adatepe Köyü oldu. İlçenin en büyük köyünde vatandaşlar ile buluşan AK Parti teşkilatı daha sonrasında, gençlik kolları ile bir araya geldi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ile İl Genel Meclisi üyelerinin de katıldığı etkinliklerde, Lapseki’de bir anlamda dinlenmedik vatandaş kalmadı.

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin, gerçekleşen etkinlik ile ilgili “Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve İl Genel Meclis üyelerimiz ile birlikte ilçemizin en büyük köyü Adatepe’mizdeydik. Köy içi parke taş döşeme işini yerinde inceleyip köylülerimizle sohbet etme imkanı bulduk” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech