Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Girişimciden Önemli Uyarı

Çanakkale reklam sektörünün önde

Çanakkale reklam sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Yiğit Sezgin, geçtiğimiz gün babası Yücel Sezgin’in aşı sonrası hastanelik olması ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Devlet hastanesinde Biontech aşısı olduktan sonra kalp rahatsızlığı geçiren babası için endişelenen Yiğit Sezgin, zor günleri atlattıktan sonra kamuoyunu da uyarma gereği duydu.

Baba Sezgin’in aşı vurulduğu akşam iki kez kalbinin durması nedeniyle devlet hastanesi acil servisine kaldırıldı. Bir süre yoğun bakımda tedavi gören Yücel Sezgin (52) 5 gün içinde sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

“ÖNEMLİ BİR KONUYA DEĞİNECEĞİM”

Genç girişimci Yiğit Sezgin, yaşadığı zor günlerinin ardından hem sözlü olarak hem de sosyal medyadan tanıdıklarını uyarma gereği duyarken şu ifadelere yer verdi:

“Arkadaşlar önemli bir konuya değineceğim. Babam cuma günü Biontech aşısı oldu ve gecesine fenalaşıp kalp krizi geçirdi. Şuan durumu iyi çok şükür ama 2 kez kalbi durdu çok zor zamanlar geçirdik.

Değinmek istediğim konu; ben aşıya karşı birisi değilim sıram geldiğinde de olacağım. Bu konuda uzman birisi de değilim ama yaşadıklarım ve öğrendiklerim gereği söylüyorum.

Babam gibi kalp hastalığı potansiyeli olan kişiler Biontech aşısı yaptıracak olur ise aşı olduktan sonra yakın gözlem altında olmalarını öneririm altta yatan durumdan dolayı kalp krizini tetiklemesi çok nadir görünen bir durum olsa da muhtemel. Bir rahatsızlığınız olursa aşıdan sonra hemen doktora gidin lütfen.”

GEÇMİŞ OLSUN YİĞİT

Yiğit Sezgin’in bu zor günlerinde en büyük destekçisi ise eşi Elvin Sezgin oldu. Gündem Ailesi olarak Baba Yücel Sezgin başta olmak üzere tüm Sezgin ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech