Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Müdürü Baştürk: “Başarı ekip işidir”

Biga Devlet Hastanesi Başhekimi

Biga Devlet Hastanesi Başhekimi iken Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Op. Dr. Gökhan Baştürk, Biga’da mesai arkadaşları ile vedalaştı. Sağlık Müdürü Baştürk, mesai arkadaşları ile vedalaştıktan sonra, “Başarı ekip işidir” dedi.

Göreve yeni atanan İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, ziyaretlerde ve temaslarda bulunmaya devam ediyor. Baştürk, geçtiğimiz günlerde Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunmuştu ve başarı ekip işidir mesajı vermişti. Baştürk, geçtiğimiz gün ise Biga’da mesai arkadaşları ile vedalaştı ve yine ekibin önemine dikkat çekti.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, Biga Devlet Hastanesi’nin paylaşımına verildi. Çanakkale Biga Devlet Hastanesi tarafından yapılan paylaşımda ise, “Hastanemizde 03.09.2020 tarihinden itibaren Başhekim olarak görev yapan; Op. Dr. Gökhan Baştürk, 08.06.2021 tarihinde Çanakkale İl Sağlık Müdürü olarak ataması yapılmıştır. Bu gün hastanemize gerçekleştirmiş olduğu ilk ziyaretinde, birlikte görev yaptığı idari kadrosuyla personelleri ziyaret ederek vedalaştı.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette kısa bir konuşma yapan Sayın Op. Dr. Gökhan Baştürk; “Başarı ekip işidir. Pandemi döneminde özveriyle emeğini ortaya koyan mesai saati gözetmeksizin çalışan idari kadrosu ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.” Yeni görevinde kendisine başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech