Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İskenderoğlu: “Tesisimiz Avrupa standartlarında”

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Belediyesi’nin projelerinden birisi olan Su Arıtma Tesisi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Ziyarette Jülide İskenderoğlu’na AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Başkanı Namık Ergin ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Tesiste incelemelerde bulunan ve görevlilerden bilgi alan İskenderoğlu, Lapseki Belediyesi’nin ciddi önem verdiği bu özel tesisimiz çevre kirliliğinin önlenmesi, doğanın korunması ve atık suların değerlendirilmesi açısından gerek ilçede gerekse bölgede çok önemli bir görev yerine getirdiğini söyledi.

İskenderoğlu; “Çevrenin korunması, geri dönüşüm, arıtma bir bütün hâlinde birbirlerini tamamlayan şeyler. Belediye Başkanımız ilçemizde her biri birbirinden kıymetli proje ve yeniliklere imza atıyor. İlçemize doğalgazın getirilmesi sadece hayatın kolaylaşması açısından değil çevre açışından da çok değerli.

Binlerce yıllık tarihî geçmişi, denizi, tarımı, doğasıyla Çanakkale’mizin en güzel ilçelerinden biri olan Lapseki’mizde Belediye Başkanımız ilklere imza atıyor. Çanakkale Milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ile birlikte her ilçemize, Çanakkale’mize olduğu gibi Lapseki’mizdeki her bir projeye de sonuna kadar destek veriyoruz. Desteklerimiz devam edecek.

Su artma tesisimiz modern, Avrupa ve dünya standartlarında. Bu projeyi ilçemize kazandırdık. Bu kapsamda 58 kilometre kanalizasyon hattı ve 54 kilometre de içme suyu hattı yaptık. Yani, altyapımızı baştan aşağı yeniledik. Marmara Denizi ve Çanakkale Boğazı’nda son zamanlarda yaşadığımız müsilaj sorunu bizleri derinden üzmekte. Yapılan bu yatırımların projelerin ne kadar kıymetli olduğunu burada bir kez daha görmüş olduk. AK Partili belediyelerimiz her zaman çevre ile ilgili projelerini hayata geçirecekler. Bizler de destek olacağız inşallah.” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech