Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Varlığı ile milletimize güven vermektedir”

Vali İlhami Aktaş Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 182. Yıl Dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Aktaş’ın mesajı şu şekilde; “Jandarma Teşkilatımız, 182 yıldır vatan savunmasında, bölünmez bütünlüğümüzün korunmasında, ülkede huzur ve güvenliğin sağlanmasında görev ve sorumluluklarını üstün bir hizmet anlayışla yerine getirmektedir.

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatı; eğitimi, sahip olduğu modern donanımı yanında yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışıyla, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır.

Tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkımızın mutluluğu için gece-gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın,  bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi  ‘Bir Kanun Ordusu” olan Jandarma Teşkilatı; milletimizin emniyeti için çalışarak şerefli bir görevi ifa etmekte, varlığı ile milletimize güven vermektedir.

Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarını, hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarken, halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Haber Merkezi

 

 

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech