Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ecem, ödüllü projesini Başkan Erdoğan’a sundu

52. TÜBİTAK Lise öğrencileri

52. TÜBİTAK Lise öğrencileri araştırma projeleri yarışmasında Biga’yı gururlandıran Biga Doğa Koleji öğrencisi Ecem Rabia Kaplan, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı ziyaret etti.

TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye Finalleri’nde Coğrafya dalında yaptığı “Bursa’da yapılaşma biçimi ve şehir dokusunun kentsel ısı adacıkları oluşumuna etkisi” konulu proje ile teşvik ödülü kazanan Biga Doğa Koleji Anadolu Lisesi 10.sınıf Öğrencisi Ecem Rabia Kaplan, danışman öğretmeni Sevcan Uçar ve Biga Doğa Koleji Kampüs Müdürü Faruk Girgin ile birlikte Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a ziyarette bulundu.

Projesi hakkında Başkan Erdoğan’a sunum yapan ve mutluluğunu paylaşan Ecem Rabia Kaplan, destek veren herkese teşekkür etti.

Çalışma ve projelerinden dolayı Doğa Koleji’ni tebrik eden Başkan Erdoğan, Ecem Rabia Kaplan ve öğretmeni Sevcan Uçar’a hediyelerini takdim etti.

Başkan Erdoğan, “Biga’mızdan her alanda çıkan başarılar hepimizi mutlu ediyor ve gurur veriyor. Bugün de Biga Doğa Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Ecem Rabia Kaplan kızımızı Belediyemizde ağırladık. Ecem ödül alan projesinin sunumunu bizlere yaptı. Ecem kızımızı, Okul Müdürümüz Faruk Girgin ve Danışman Öğretmenimiz Sevcan Uçar’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech