Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Adam dövene makam veriliyor”

Gelecek Partisi Çanakkale İl

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Yiğit Akkoyun Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yapılan saldırının zanlılarından Gülahmet Türk’ün Bursa Ülkü Ocakları Başkanı olarak atanmasına sert tepki gösterdi.

15 Ocak tarihinde gerçekleşen saldırı da Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Cuma namazına gitmek üzere gitmek üzere evinden çıkarken saldırıya uğramıştı. Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulmuştu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Çanakkale il başkanı Yiğit Akkoyun bu tür atamalarla şiddetin meşrulaştırdığını ifade etti. Akkoyun açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

Maalesef ülkemizde son dönemde çok garip şeyler yaşamaya başladık. Bir kişi çıkıyor ülkemize ve bakanlar hakkında iddialarda bulunuyor çıkıpta bir cumhuriyet savcısı bu iddiaların araştırılması için harekete bile geçemiyor. Bakıyorsunuz bir siyasi partinin genel başkan yardımcısına saldıran şiddet meyilli bir tip ülkü ocakları Bursa il başkanı olarak atanıyor. Yani dövdüğü adam karşılığında cülus bahşişini alıyor. İnanın ülkemiz için endişemiz her geçen gün artıyor” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech