Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vatandaşın sesi olmaya devam edeceğiz”

İYİ Parti Çanakkale İl

İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Esnafta iş yok, esnafa destek yok, esnafta umutsuzluk var, vatandaşın tek umudu ise Meral Akşener” dedi.

İYİ Parti teşkilatları esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İYİ Parti Çanakkale il başkanlığı da esnafları tek tek gezerek sorun ve sıkıntıları yerinde tespit ederek rapor haline getirip genel merkeze sunuyor. İl başkanı Selahattin Yıldızlar ekibi ile birlikte yaptığı çalışmalar neticesinde oldukça zor durumda olan ve iktidar partisi tarafından yalnız bırakılan esnafın yanında olarak, parti olarak çözüm önerileri için hazırladıkları projeleri de anlatıyor.

Esnaf ziyaretleri hakkında bilgi veren başkan Yıldızlar, “Parti olarak genel başkanımız dahil her ilimizde teşkilatlarımız esnaflarımızı tek tek geziyor ve sorunları yerinde tespit ediyor. Biz İYİ Parti teşkilatı olarak sokaklarda vatandaşımızın esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Birileri gibi dışarda neler olduğundan haberi olmayan, oturduğu yerden ülke yönetmeye çalışanlar gibi olmadık olmayacağız. Esnaf sıkıntılı, vatandaş aç. Esnaf borçlarını ödeyemiyor, vatandaş evine ekmek götüremiyor. Hangi kapıyı çaldıysak dertli, sıkıntılı.

Esnaf dertli, esnafın sorunları ciddi. Onları tek dinleyense bizleriz. Vatandaşımız sesi olmaya devam edeceğiz. Artık onlar da gerçeklerin farkında. Hepsinin umudu İYİ Parti, Meral Akşener” dedi.

Ş. Ezgi Tuncel

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech