Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sigorta acenteleri toplandı

Biga’da faaliyet gösteren Sigorta

Biga’da faaliyet gösteren Sigorta acenteleri Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan’ın başkanlığında çarşamba günü saat 17.00’de Oda hizmet binasında bulunan Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya geldi.

9. Meslek Komitesi (Konaklama, Lokanta, Finans, Sigorta ve Diğer Hizmetler) Başkanı Servet Bayram, Biga TSO Meclis Başkanı Melih Akyıl ve sigorta acentelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, her yıl kutlanan sigortacılık haftasında Biga’da yapılabilecek faaliyetler, sigortacılıkla ilgili konferans ve seminerler, trafik kazalarında yaşanan problemler, sigortacılık hizmet alımları ile ilgili duyurular, otomotiv bayileri ile banka ve finans kuruluşlarının sigorta ile ilgili tutumları başta olmak üzere sigorta sektöründeki değişiklikler, sigorta acentelerinin yaşadığı diğer mesleki problemler ve güncel konulardaki gelişmeler istişare edildi.

Toplantı sonunda katılım sağlayan sigorta acenteleri tarafından çok faydalı bir değerlendirme toplantısı olduğu ifade edildi ve bundan böyle bu tür toplantıların pediyodik olarak tekrarlanmasının uygun olacağı dile getirildi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech