Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇOMÜ akademisyenlerinden ÇTSO’ya ziyaret

ÇOMÜ Kimya Mühendisliği Bölüm

ÇOMÜ Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tijen Ennil Bektaş ve Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Filiz Uğur Nigiz ÇTSO Yönetim Kurulunu ziyaret ederek Kamu-Sanayi ve Üniversite işbirliği kapsamında yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişi yaptı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Semizoğlu; “Çanakkale 18 Mart Üniversitemiz İlimizin en büyük bacasız fabrikası konumunda. Öğrenci nüfusu potansiyeliyle tacirimize ve tüccarımıza çok ciddi ekonomik döngü sağlayan Üniversitemiz en önemli paydaşlarımız arasında yer alıyor. Kamu-Sanayi-Üniversite işbirliği için ortak çalışma ve projelerimizi inşallah yakında sizlerle paylaşacağız. Özellikle Üniversite ve Sanayi ayağını bir araya getirecek platformlar oluşturmayı istiyoruz. Her sektörümüzün buna fazlasıyla ihtiyacı var. Bugün ziyaretimize gelen akademisyenlerimizin nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Haber Merkezi

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech