Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Çetin dipten temizledi

Dünya Çevre Günü etkinlikleri

Dünya Çevre Günü etkinlikleri dolayısıyla, kıyı ve deniz temizlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz gün Gökçeada’da ise Belediye Başkanı Ünal Çetin, bizzat kendisi denize dalarak, çöpleri çıkardı. Başkan dip temizliğini kendisi yaptı.

Türkiye genelinde, özellikle kıyıya sahip olan illerde, Dünya Çevre Günü etkinlikleri devam ediyor. Geçtiğimiz gün Gökçeada’da alışılmışın dışında, Belediye Başkanı Ünal Çetin dalgıç kıyafetini giydi ve suya daldı. Başkan bizzat kendisi dip temizliği yaparken, denizden kamyon kamyon çöp çıktı.

Başkan Çetin, gerçekleşen etkinlik ile ilgili, “Bugün, Çanakkale ili deniz çöpleri eylem planı kapsamında, Liman Başkanlığı koordinasyonunda, Belediyemiz ve Gökçeada Dalış Merkezi ile birlikte kıyı ve deniz dibi temizliği etkinliğini gerçekleştirdik. Ben de dalış yaparak deniz dibi temizliği faaliyetine katkıda bulundum. Belediyemiz tarafından kepçe, kamyonet, çöp poşeti gibi lojistik destek vererek faaliyetimizi sonlandırdık. Emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech