Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Polis Törenle Uğurlandı

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde,

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Muhammet Tolga Işık ve görev başındaki sivil polis aracının şoförü polis memuru Cihan Türkmenoğlu kafa kafaya çarpışmışlardı. Kaza sonrası Jandarma Astsubay Işık hayatını kaybederken, görev başındaki polis memuru Cihan Türkmenoğlu ise şehit olmuştu. Türkmenoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle memleketi Edremit’e uğurlandı.

Geçtiğimiz gün beldemizde feci bir kaza meydana gelmişti. Ters şeritten ilerleyen Jandarma Astsubayı Kıdemli Başçavuş Muhammet Tolga Işık yönetimindeki araç ile görevi başındaki polis memuru Cihan Türkmenoğlu yönetimindeki araç kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Kaza sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen ise Jandarma Astsubayı Işık ve polis memuru Türkmenoğlu hayatlarını kaybettiler.

Şehit polis memuru Cihan Türkmenoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenle, memleketi Edremit’e uğurlandı. Törene Vali İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, emniyet teşkilatının mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech