Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

Alanın tarihi birikimi öne çıktı

İl Genel Meclisi’nin bu ayki son birleşimi cumartesi günü gerçekleşti. Gündem maddeleri arasında yer alan ormanlık alanda inşa edilecek yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı üretim tesis alanı ilgili söz alan CHP Bayramiç İl Genel Meclisi Üyesi Sadık Göğüsgeren alanın tarihi birikimine dikkat çekti.

İlgili komisyona sevk edilmesine oy birliği ile karar verilen Bayramiç İlçesi Çaldağ Köyü’nde ormanlık alanda kayıtlı alan için “Enerji Üretim Alanı” ve “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı” amaçlı Uygulama İmar Planının görüşülmesi maddesi ile ilgili söz alan CHP Bayramiç İl Genel Meclisi Üyesi Sadık Göğüsgeren alanın tarihi birikimine dikkat çekerek komisyonun çalışırken bölgenin hassasiyetini ve turizm geleceğini dikkate almasını önerdi.

Sadık Göğüsgeren konuşmasında; “ Biliyorsunuz Truva Dönemi’nin diğer bir antik kenti Çaldağ aynı Truva gibi antik değerlerin olduğu bir bölgedir. Bu konuda komisyonumuzun çalışırken bölgenin hassasiyetini ve turizm geleceğini dikkate almasını öneriyorum.” dedi.

Ş. Ezgi Tuncel

 

DİĞER VİDEOLAR

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech