Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu yıl da kazanan Eceabat Belediyesi!

Eceabat’ta bulunan Gelibolu Yarımadası

Eceabat’ta bulunan Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan Başkanlığı Kabatepe Orman Kampı Plajı’nı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Eceabat Belediyesi işletecek. Bu yılki ihaleye Çanakkale’den ve şehir dışından pek çok katılım olurken, geçen yıl olduğu gibi bu yılda ihalenin kazananı belediye oldu.

Çadır kamp alanı olarak senelerdir hizmet veren Kabatepe Orman Kampı, son yıllarda günübirlik hizmet vermeye devam ediyor. Kamp alanı ve plajının ihalesini ise iki yıldır Eceabat Belediyesi kazanıyor. Cuma günü yapılan ihalede en uygun teklifi veren Eceabat Belediyesi, alanı bir yıl daha  işletecek. Geçen yıl sosyal belediyecilik ve halka hizmet anlayışı ile çalıştırılan, hem kantin işletmesi hem plaj düzeni ve temizlik anlamında turistik bölgelere örnek olan Orman Kampı, uygun fiyatları ile dikkat çekmişti. Geçen yaz etkinlikleriyle de göz dolduran plaj, bu yıl da pandemiden bunalan vatandaşların bir nebze nefes alacağı bir alan olacağa benziyor.

Eceabat ve Çanakkale halkının göz bebeği olan alan İstanbul gibi büyükşehirlerden gelen ziyaretçilerin de akınına uğruyor. Pek çok ünlü ismin de ağırlandığı alanda, her isteyen aile ile birlikte ve bireysel günübirlik tatil yapma imkanı bulabiliyor.

Öte yandan bu yıl Eceabat Belediyesi’nin ihalesini kazandığı Kilitbahir’deki Barbaros Sosyal Tesisleri’nin de düzenleme çalışmaları sürüyor. Bu yıl, Eceabat turizmi belediyeden sorulacağa benziyor.

Eylem Gözeldere

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech