Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmet Önen: “Önceliği bölgemize veriyoruz”

İstanbul Sanayi Odası (İSO)

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl gerçekleştirilen “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmasının 2020 yılı sonuçları açıklandı. Üretim ve ekonomiye yön veren şirketlerin sıralandığı listede yerini alan Dardanel, pandemiye rağmen sürdürdüğü başarı hikayesini de en somut şekilde ortaya koydu.  İcra Kurulu Başkanı Mehmet Önen, yapmış olduğu değerlendirmede, “Önceliği bölgemize veriyoruz” dedi.

Dardanel’in yalnızca ticari başarısıyla değil, aynı zamanda gıda sektörüne, Türk insanının beslenme alışkanlıklarına, üretim vizyonuna ve istihdamına da katkı sağlamayı hedeflediğinin altını çizen şirketin İcra Kurulu Başkanı Mehmet Önen, “1984 yılından bu yana Türkiye’nin balık uzmanı olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Özellikle son iki yıldır yatırım, üretim, pazarlama, Ar-Ge ve inovasyon, kısacası her kapsamda daha iddialı adımlar atıyoruz. Büyük hedeflerle yola çıkan Dardanel olarak bugün tüketicimizde ve sektörümüzde yarattığımız güven sayesinde İSO 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“Var gücümüzle çalışıyoruz”

Dardanel’in Çanakkale’de doğmuş, önceliğini bölgesine ve ülkesine veren bir sanayi kuruluşu olarak faaliyetlerine devam eden bir şirket olduğunun altını çizen Önen sözlerini şöyle sürdürdü: “2020 yılı bizim için gerçekten çok önemli ve tarihi bir yıl oldu. Büyüme hikayemiz, sadece satış rakamlarımızın ve ciromuzun artmasıyla sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda üretim ve yatırımlarımızı da hızla büyütüyoruz. Bugün, Çanakkale’nin dünyaya açılan kapısı olarak, iki ana konuya odaklanıyoruz. Birincisi, Türkiye ve özellikle Çanakkale’nin kalkınmasına katkıda bulunmak, ikincisi ise Dardanel’i bir Türk markası olarak dünyanın en büyük deniz ürünleri markasından birine dönüştürmek. Çanakkale’de ürettiğimiz ton balığını dünyanın dört bir köşesine ihraç ederken, bölgedeki yatırımlarımızı büyütmek, üretim hacmimizi artırmak ve istihdamımızı daha da genişletmek için var gücümüzle çalışıyoruz.”

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech