Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale kazanacak, Türkiye kazanacak

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, yapımı devam eden Ezine Gıda İhtisas OSB’nin, Çanakkale’ye ve Türkiye’ye kazandıracak önemli bir yatırım olduğunu söyledi. OSB’nin 8 bin kişiye istihdam sağlayarak direkt, 40 bin kişiye dolaylı katkı sunacağını söyleyen İskenderoğlu, “Zaten değerli olan ürünümüz, bu yatırımla daha da değer kazanacak. Hem Çanakkale hem ülke ekonomisi için katma değer üretecek” dedi.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti il ve ilçe yetkilileri ile birlikte Ezine Gıda İhtisas OSB ve Ezine Küçük Sanayi Sitesi inşaatlarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

İnşaatları ziyaretleri etmeden önce Çanakkale Valisi ve AK Partili heyete yapılan çalışmalarla ve gelinen aşamalarla ilgili Ezine Gıda İhtisas OSB Müdürü Alper Altınok sunum yaparak, ayrıntılı brifing verdi.

Ezine Gıda İhtisas OSB’nin bölgesel bir proje olmadığının altını çizen Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Projemiz sadece Çanakkale’nin ve bölgenin değil, tüm Türkiye’nin projesidir. Türkiye’nin tarım, hayvancılık ve buna bağlı bütün alanlarda daha çok söz ve karar sahibi olmasına katkı sağlayacak bir projedir. Kendi elektriğini üretebilecek çevre dostu bir proje olan Ezine Gıda OSB, içerisindeki 45 tarım fabrikası ile 8 bin insanımıza direk istihdam, 30-40 bin insanımıza dolaylı katkı sağlayacak.

2020 yılı Yatırım Programı’na alınan ve içerisinde 192 işyeri olacak olan Ezine Küçük Sanayi Sitemizde de çalışmalar son hızla devam ediyor. Bu projemiz ile sanayi esnafımızı daha güzel ve büyük işyerlerine kavuşmasını sağlayacağız. Esnafımızın bu sayede yeni makine ve teçhizat donanımlarını geliştirme imkânları olacak.

“Çanakkale’yi  Türkiye’nin ve Avrupa’nın yıldızı haline getirmeye kararlıyız”

Dava ve yol arkadaşım Çanakkale Milletvekilimiz ve Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ile birlikte Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Çanakkale’yi dev proje ve yatırımlarla Türkiye’nin ve Avrupa’nın yıldızı haline getirmeye kararlıyız.

Ezine Gıda İhtisas OSB’si, Ezine Küçük Sanayi Sitesi, 1915 Çanakkale Köprüsü ve daha nice yatırımlarımız, çalışmalarımız çiftçilerimiz, esnafımız ve hemşehrilerimiz kazanacak. Çanakkale kazanacak, tabi ki Türkiye kazanacak.” dedi.

Programa Vali İlhami Aktaş, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Ezine Gıda OSB Müdürü Alper Altınok, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, İl Genel Meclis Üyeleri, Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Özer Engin, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal ve muhtarlar katıldı.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech