Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hukuk yolu ile hesaplaşacağız”

Eğitim-Bir-Sen Çanakkale 1 No’lu

Eğitim-Bir-Sen Çanakkale 1 No’lu Şube Başkanı Resul Can bir basın açıklamasında bulunarak; “Okul yöneticisini tehdit eden malum sendikanın başkanı yargı önünde hesap verecek” dedi.

Başkan Resul Can’ın açıklaması şu şekilde; “Sendikacılığı, sadece sorunları dile getirmekten ibaret sanan, şimdiye kadar herhangi bir kazanımı bulunmayan, sorun çözemeyen, mutabakat döneminde tezvirat, tehdit ve şantaja başvuran; en belirgin özelliği, eğitime ve eğitim çalışanlarına ilişkin onlarca nitelikli çalışmaya imza atan, pek çok sorunun çözüme kavuşturulmasını sağlayan, eğitim çalışanları adına kazanım üreten Eğitim-Bir-Sen’e kara çalmak, iftira atmak olan TES Şube Başkanı, bir eğitimciye yakışmayan bir yola tevessül etmiş, üyemiz olan okul müdürünü tehdit etmiştir.

Çalışma hayatında olması gereken huzur ve barışa katkı sağlamakla da görevli bir sendika başkanı gibi davranmak yerine bir sokak kabadayısının kullanabileceği bir dille okul yöneticilerini tehdit ve şantaja kalkışan mezkûr sendika başkanına, sivil toplumu temsil etme sorumluluğunu hatırlatmayı zaman kaybı olarak görüyoruz. Çünkü bu ne ilktir ne de son olacaktır. Yıllardır aynı dili kullanıyorlar, hem eğitimci kimliği taşıyorlar hem de eğitimci nezaketinden yoksunlar ve yukarıdan aşağıya, hepsi aynı tıynete sahipler.

Başlarındaki zevat, yıllardır, geriden gelmenin, bir şey başaramamanın, kazanım üretememenin, sendikacılığın ne olduğunu öğrenememenin verdiği öfkeyle, kaba saba bir dille sendikamıza saldırmaktadır. Yapabildikleri, başarabildikleri tek şey bu ve böyle hareket etmeyi sendikacılık zannediyorlar.

Eğitim-Bir-Sen olarak, eğitim çalışanlarına yakışmayan bu basitliğe, ucuzluğa yönelmeyecek, mafya tetikçilerinin diliyle konuşan sözde sendikacıların(!) seviyesine inmeyeceğiz.

Eğitim yöneticilerini tehdit eden, illegal yollar kullanılarak tehdit edilecek okul yöneticilerinin listesini hazırlayan bu kişiyle hukuk yolu ile hesaplaşacak; bu rezaletin her bir harfinin hakkını açacağımız davayla, hakaret ve tehdit etmeyi, şantaj yapmayı alışkanlık edinen bu nezaket yoksununun, çakma mafya tetikçisinin burnundan fitil fitil getireceğiz. Elbette eğitim çalışanları bu kabadayı tehditvari üslubun eğitim çalışanlarına hiçbir şey kazandırmadığı gibi hem toplumsal itibar kaybına hem de çalışma barış huzuruna zarar verdiğini görmekte ve çok iyi bilmektedir. Bundan sonra eğitim çalışanlarının bu üsluba prim vermeyeceğine yürekten inanıyoruz.”

Haber Merkezi

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech