Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“OSB’de yüzde 92 arsa tahsisi gerçekleşti”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, geçtiğimiz gün gerçekleşen Ezine OSB ziyaretine katıldı. Başkan Semizoğlu, Ezine OSB ile ilgili yapmış olduğu değerlendirmede, “Organize Sanayi Bölgemizin kuruluş ve kurumsal kimliğinin kazanılmasındaki hız arsa tahsisinde de devam ediyor, yüzde 92 oranında arsa tahsisi gerçekleşti. Bu şekilde rağbet görmesinde 1915 Köprümüzün yapılıyor olmasının büyük payı var” dedi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Ezine Gıda OSB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Semizoğlu; Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen’in katılımları ile Ezine Gıda İhtisas OSB İdari Bina inşaatını ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Valimiz Sayın İlhami Aktaş’ın Başkanlığında Ezine Gıda OSB alanını ve İdari Bina inşaatını ziyaret ettik. Organize Sanayi Bölgemizin kuruluş ve kurumsal kimliğinin kazanılmasındaki hız arsa tahsisinde de devam ediyor, % 92 oranında arsa tahsisi gerçekleşti. Bu şekilde rağbet görmesinde 1915 Köprümüzün yapılıyor olmasının büyük payı var.

Çanakkale’mizin sütü , peyniri, domatesi , zeytini, zeytinyağı , meyve ve sebzesi ile tüm marka değerleri bu yatırımların tamamlanması ile birlikte daha da değer kazanacak. Bizlere düşen bu vizyonun gerisinde kalmamak, bu gelişime hazır olmaktır.

İlimize bu yatırımların kazandırılmasını sağlayan, Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sayın Valimize. Sayın Bülent Turan’a, Sayın Jülide İskenderoğlu’na ve emeği geçen herkese Çanakkale İş Dünyası olarak teşekkür ediyoruz’ dedi.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech